På besök i Nybro

På besök i Nybro

Godmorgon bloggen!

Onsdag och snart är halva arbetsveckan avklarad, det känns ganska skönt om jag ska vara ärlig. För mig blir den här veckan lite annorlunda, jag ska faktiskt jobba i Kalmar torsdag och fredag så i eftermiddag åker jag från Växjö ner till Nybro där jag ska övernatta hos en kompis. Jag tänkte även där passa på att göra mina naglar, sen får vi se om det blir i Nybro eller i Kalmar som jag tar tag i det ärendet. Det absolut bästa hade varit ifall jag hittade någon i Nybro som kan fixa mina naglar, det känns som att det är betydligt enklare att få en tid som passar där än i Kalmar. Jag ser väldigt framemot att få arbeta på annan ort i några dagar och speciellt när det innebär att jag får bo hos min kompis i Nybro, det ligger inte mer än någon mil ifrån det kontoret som jag ska vara på. Kalmar är så fint nu när det börjar bli lite grönare ute, jag tycker verkligen att det är en riktigt mysig stad med vattnet så nära. Det är nästan så att man är på västkusten. I Växjö är det inte lika roligt, visst så får sig de flesta städerna ett upplyft när träden börjar blomma och uteserveringarna börjar slå upp portarna men det blir en helt annan känsla när man befinner sig på någon av våra kuster. Anledningen till att jag ska arbeta i Kalmar är för att vi har en stor kund där som behöver lite hjälp med sin grafiska profil och de ville gärna att jag personligen kom ner till dem för att arbeta lite med deras marknadsföring och identitet. Så på de resterande dagarna denna veckan så har jag egentligen två saker på schemat, det ena är naglar och det andra är jobb. Känns som att jag borde klara av att få ihop det.  


Kommentarer är stängda.